Kursevi stranih jezika – najčešća pitanja

Kursevi stranih jezika – najčešća pitanja

Kursevi stranih jezika – najčešća pitanja

Koje jezike mogu da naučim kod vas?

S nama možete da naučite: njemački, engleski, ruski, španski, italijanski, kineski i japanski.

Koliko često se organizuje upis?

Upis na kurseve stranih jezika traje tokom čitave godine. Najveće interesovanje tokom godine je proljeće i jesen. Kada nam pošaljete prijavu, dobićete informaciju kada možete očekivati da će nastava da počne, najčešće je to u narednih 15 dana.

Da li imate samo opšte kurseve?

Pored opštih kurseva kod nas imate priliku da se usavršite dodatno u svojoj struci. Od specijalizovanih kurseva izdvajamo – konverzacijske kurseve njemačkog i engleskog, kursevi njemačkog jezika za zdravstevne radnike, engleski jezik za pravnike, poslovni engleski, poslovni ruski.

Da li se nastava održava samo u Vašim prostorijama? 

Nastava se održava u našim učionicama u Banjaluci, Beogradu, Prijedoru i Sarajevu a pored toga imate i opciju online nastave.

Ko su predavači?

Svi naši predavači su izuzetno stručni a u pitanju su profesori njemačkog, engleskog, ruskog, španskog, italijanskog, kineskog i japanskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u samoj nastavi. Pored iskustva koje posjeduju boravili su izvjesni vremenski period u matičnim državama i za vrijeme nastave možete da naučite dosta o samoj kulturi jezika kojeg učite.

Da li imate ubrzane kurseve?

Da, pored klasičnih kurseva imamo i intenzivne kurseve, tako da na primjer možete da savladate početni nivo njemačkog jezika za manje od dva mjeseca.

Koliko traje jedan nivo i koji su termini?

Termini nastave su u poslepodnevnim časovima. Naš prvi termin je od 17.00 časova a zadnji od 20.00.

Trajanje nastave zavisi od tipa kursa ako su u pitanju klasični kursevi nastava traje od 2.5 mjeseca do 3 mjeseca u zavisnosti od nivoa, a ako su ubrzani nastava je daleko brža tako da jedan kurs možete završiti za mjesec dana.

Ukoliko sam već učio strani jezik kako mogu provjeriti na kojem sam nivou trenutno?

Ukoliko niste sigurni na kojem ste nivou kod nas možete da uradite besplatno testiranje od ponedjeljka do petka u periodu od 10.00 do 17.00 časova u našim prostorijama. Rezultate testa dobijate odmah po završetku testiranja.

Da li se dobija diploma na kraju kursa?

Naravno. Naši polaznici dobijaju diplomu po završetku kursa koju mogu da prilože u svrhe zaposlenja.

Da li je vaša dipoma priznata?

Naše diplome su priznate u našoj državi.

Da li mogu da položim Goethe, TOEFL ili IELTS ispit kod Vas?

Mi vas pripremamo za polaganje Goethe, TOEFL i IELTS ispita i u saradnji sa ispitnim centrima za pomenute ispite možete uz našu pripremu da poližite međunarodni ispit.

Po završetku kursa koliko dugo se čeka na nastavak ?

Na naredni nivo se nastavlja odmah bez pravljenja dužih pauza čak i tokom ljeta.

Šta ako se ne mogu uklopiti u termine nastave?

Ukoliko zbog obaveza na poslu ili na fakultetu niste u mogućnosti da idete s grupom predlažemo Vam individualne časove koje pohađate  u terminima koji Vama odgovaraju. U tom slučaju je moguće da imate časove u jutarnjim i poslepodnevnim terminima i po nekoliko puta sedmično. Izbor je na Vama.

Da li imate popust za članove iste porodice?

Ukoliko Vi i članovi vaše porodice pohađate istovremeno nastavu nekog stranog jezika imate popust od 10% na isti kurs.

Da li imate popust za učenike i studente?

Da, za sve naše kurseve učenici i studenti imaju popust.

Da li se mogu usavršavati dodatno u inostranstvu? 

Naši najbolji učenici njemačkog, engleskog i ruskog imaju priliku da provedu besplatno mjesec dana u Berlinu, Hamburgu, Minhenu, Beču, na Malti i u Moskvi usavršavajući jezik koji uče.

Pored toga ukoliko imate do 27. godine imate priliku da učestvujete u kulturnim razmjenama sa Njemačkom, Austrijom, SAD- u i provedete 10 ili 12 mjeseci usavršavajući jezik.

Da li moram izvršiti uplatu odmah nakon prijave?

Ne morate izvršiti uplatu odmah nakon prijave. Plaćanje se vrši kada nastava krene i možete da platite u dvije rate.

Gdje se nalazite?

Naše prostorije se nalaze u starom zanatskom centru u Banjaluci, na Terazijama u ulici Kralja Milana broj 4 u Beogradu i u tržnom centru Skenderija u Sarajevu.

Kako se mogu prijaviti na kurs?

Prijavu možete da popunite na našem sajtu, putem facebook stranice, na broj telefona 066 467 322 ili nas možete posjetiti u kancelariji.

Vidimo se uskoro.