Toledo je idealna opcija – kulturna razmena u Španiji

Toledo je idealna opcija – kulturna razmena u Španiji

Toledo je idealna opcija – kulturna razmena u Španiji

Iz predivnog Toleda piše nam Pamela, naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom. Već nekoliko nedelja Pamela uživa u lepotama mesta Castilla la Mancha, a više o njenom uzbudljivom iskustvu pročitajte u nastavku.

U početku je bilo teško, jer djeca trebaju vremena da nekog prihvate, ali je sada odlično. Što se tiče grada Toledo, malen je i može se obići u jednom danu, ali ima svoje posebne čari. Tako da ako ste ljubitelj manjih mjesta i gradova, Toledo je idealna opcija. Madrid je svega 40minuta udaljen tako da se može putovati autobusom. Glavni je grad i ima puno mjesta za obilazak poput parkova, muzeja, tržnica, sveučilista, restorana i ostalih kulturnih znamenitosti. Plus svakako probajte Churrose ja ih obozavam!

U slobodno vreme se kupam u bazenu, slušam glazbu, odem prošetati do grada ili popiti piće. Volim kuhati, tako da skoro svaki dan kuham ručak za sebe i obitelj s kojom zivim. Također počela sam sa tečajem španjolakog jezika.

Budućim kandidatima poručuje:

Da svakako odete u Španjolsku jer je stvarno prekrasna. Ljudi su jako ljubazni. Jezik se može jako dobro naučiti i bitno je steći nova poznanstva i prijateljstva. Jedino sto bih rekla da jako pažljivo biraju obitelj, jer je to najvažnije.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti samo da klikneš PRIJAVI SE