Izjava o privatnosti

Centar za afirmaciju i razvoj “2015” (u daljem tekstu C.A.R.) ozbiljno shvata zaštitu Vaših ličnih podataka, pa želimo da Vam obezbedimo da se osećate sigurno svaki put kada posetite www.centarzaafirmacijuirazvoj.org

U nastavku ćemo vas informisati o podacima koje prikupljamo tokom Vaše posete našoj veb stranici i objasnićemo kako koristimo i obrađujemo te informacije. Ako naša veb stranica sadrži veze do drugih veb lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi i na te veb lokacije.

Prihvatanje ovih Pravila o privatnosti znači prihvatanje obrade Vaših ličnih podataka od strane C.A.R. u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i u svrhe koje smo opisali u nastavku.

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u svako doba i da tako izmenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu.

Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Stoga savetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promenama.

Molimo da odvojite malo vremena i pažljivo pročitajte Pravila o privatnosti.

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka je glavni odgovorni deo za obradu Vaših ličnih podataka i određuje načine i svrhu obrade. U ovom slučaju, kontrolor podataka je:

Centar za afirmaciju i razvoj “2015”,
Sedište: Beograd-Rakovica, ulica: Saše Filipovića br. 10/1
PIB: 111353825
Matični Br: 28277920
Kontakt telefon: 011 265 6888
Kontakt email adresa: [email protected]

Ako se protivite da udruženje Centar za afirmaciju i razvoj “2015” prikuplja, obrađuje ili koristi lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka možete poslati zahtev za obustavu obrade Vaših ličnih podataka na [email protected] Ovo može ograničiti Vašu mogućnost korišćenja naših usluga.

Način prikupljanja i upotrebe podataka

Tokom Vaše posete sajtu možemo prikupiti vaše lične podatke koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate ili isporuke usluga. Vaše lične podatke koristimo isključivo i samo kako bi nam omogućili da Vam obezbedimo proizvode i usluge koje želite radi zadovoljenja Vaših zahteva ili da Vam prilagodimo našu ponudu, tj. da je personalizujemo, unapredili rad Web sajta, osigurali proveru administrativnih zadataka, uspostavili kontakta sa Vama, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali našu ponudu proizvoda ili usluga na tržištu, kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

Mi ne prodajemo i ne iznajmljujemo Vaše lične podatke trećim licima, za njihove markentiške potrebe, a da prethodno nismo Vama dali mogućnost da tu opciju isključite. Međutim, mi možemo otkriti Vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima, koji su deo ove Politike privatnosti. Nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke. U sledećim odeljcima ćemo Vam izložiti načine i razloge za moguće davanje Vaših informacija, za potrebe normalnog poslovanja Web sajta.

Skladištenje i čuvanje podataka

Udruženje Centar za afirmaciju i razvoj “2015” kao izvršilac usluga na Web sajtu ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste “online” kao korisnik. Vaše lične infrmacije se čuvaju na siguran i poverljiv način, i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od naovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade vaših ličnih podataka, uključujući i enkripciju vaših informacija. Mi ćemo Vaše informacije zadržati onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo Vaš nalog, Vaše plaćanje, odradimo refundaciju sredstava, odgovorimo na žalbu ili pružimo Vam informacije za uslugu za koju ste se prijavili.

Kolačići (cookies)

Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naš Web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web browsera.