Jako volim ovu zemlju – kulturna razmena u Španiji

Jako volim ovu zemlju – kulturna razmena u Španiji

Jako volim ovu zemlju – kulturna razmena u Španiji

Iz predivne Valensije nam piše Jelena, naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom. Već nekoliko nedelja Jelena uživa u lepotama mesta Romay, a više o njenom uzbudljivom iskustvu pročitajte u nastavku.

Jako sam zadovoljna, porodica je jako fina, lepo sam se uklopila. Dečaci koje cuvam su preslatki. Sto se tiče mesta u kome sam, nalazim se u blizini Valensije koja je prelepa. Imala sam priliku da posetim i druga mesta kao sto su Alicante, Benidorm i Altea i zaljubila sam se u sva ova mesta. Generalno jako volim ovu zemlju i presrećna sam što imam priliku da je bolje upoznam i istražim.

U slobodno vreme najviše šetam i istražujem nova mesta. Takodje, učim jezik, trudim se da upoznam nove ljude i treniram. Posebno mi se dopala mogućnost da budem okružena ovim jezikom i kulturom duži vremenski period.

Budućim kandidatima poručuje:

Samo da to urade, bez previše razmišljanja. Tokom celog programa imate podršku devojaka iz centra i one su jako ljubazne i uvek spremne da pomognu. Ljudi su ovde uglavnom jako opušteni i svi imaju isti cilj a to je da vreme koje provodimo zajedno svima bude što ugodnije i lepše.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti samo da klikneš PRIJAVI SE