Upoznaj Kinu

Ukoliko ste ljubitelj Kine, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji odaberite jedan naših programa u nastavku. 

Od 8. januara 2023. godine ukinut je karantin za sve strance koji putuju u Kinu, bez obzira na razlog putovanja, saznaj više  OVDE Takođe od 30. avgusta 2023. godine za putovanje u Kinu više nije potreban nikakav test za COVID.

Od 9. decembra 2022. godine možete direktno da letite za Kinu iz Beograda saznajte više OVDE

U toku su rezervacije mesta za sve države za učešće u programu za leto, jesen i zimu 2023. godine, kao i za celu 2024. godine Prijave su otvorene do popunjavanja dostupnih mesta.

Aktuelni programi za Kinu

Upoznaj Kinu – program kulturne razmene 

Upoznaćete kinesku kulturu i naučićete kineski jezik boraveći u Kini 3, 6, 9 ili 12 meseci uz  besplatan smeštaj i hranu u kineskoj porodici, džeparac, besplatan kurs mandarinskog i refundaciju putnih troškova po završetku programa. Saznajte više o programu klikom OVDE Utiske učesnika programa pogledajte OVDE

English Teaching – živite i radite u Kini

Završili ste fakultet, govorite engleski i želite da živite i radite u Kini uz odlične uslove? Ako ispunjavate navedene uslove, ovo je program za vas. Saznajte više o programu klikom OVDE Utiske učesnika programa pogledajte OVDE

Važne  napomene!

Broj mesta je ograničen, oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Kinu na program.