Upoznaj Kinu

Predstavljamo Vam projekat Pohod na Istok koji čine dva programa koja vam omogućavaju da upoznate kinesku kulturu uz odlične uslove za učesnike programa a to su:

  • Program kulturne razmjene
  • English Teaching program 

U okviru ovih programa možete da provedete u Kini od 3 do 12 mjeseci i to uz besplatan smještaj, novčanu naknadu, plaćeno osiguranje i bonus po završetku programa koji je predviđen da pokrije troškove avionske karte. Tokom vašeg boravka u Kini stećićete nove kontakte, upoznati se sa drugačijim načinom života, i pri tom naučiti mandarinski jezik.

Važna  napomena!

U stalnom smo kontaktu sa našim kolegama iz Kine i pratimo razvoj situacije sa korona virusom kako u Kini tako i u nasoj drzavi.

Prema informacijama kolega iz Kine, program će se odvijati prema planu i nesmetano za kandidate koji planiraju doazak u Kinu od početka maja do decembra ove godine.

Pregled stanja i najznačajnije podatke u vezi sa korona virusom u Kini možete pogledati  OVDE 

Prijave za 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Broj mesta je ograničen, oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Kinu na program.

Prvi korak je da odaberete program i ispunite online formular za prijavu:

Utiske dosadašnjih učesnika programa možete da pogledate OVDJE