Na najmanjem Kanarskom ostrvu – kulturna razmena u Španiji

Na najmanjem Kanarskom ostrvu – kulturna razmena u Španiji

Na najmanjem Kanarskom ostrvu – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Natalija, javlja nam se iz mesta Frontera, El Hierro, gde boravi već oko dva meseca. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Još od pre dolaska u Španiju sam bila oduševljena porodicom i jedva sam čekala sve da ih upoznam. Od prvog dana se slažemo kao da se poznajemo godinama. S decom je lako raditi budući da su prelepo vaspitani, kulturni i zabavni. El Hierro je najmanje Kanarsko ostrvo i prepun je prirodom, vulkanima i savršenim plažama koji pružaju nezaboravne horizonte.

Klima je izuzetno prijatna i vazduh uvek svež. U većini slučajeva slobodno vreme provodim sa porodicom i oni me sprovode svuda da bih obišla celo ostrvo i upoznala se sa svim skrivenim mestima. Oseća se uticaj Južne Amerike, pre svega u tradicionalnoj hrani. U svim restoranima mogu se probati specijaliteti koji potiču iz Venecuele, i sve je mnogo drugačije u odnosu na ono što sam navikla. Razne neobične stvari imam priliku da probam, i ljude sa raznih strana da upoznam.

Vezala sam se za porodicu i mnogo sam zahvalna što imam priliku da ih upoznam i da živim sa njima. Svima bih preporučila da se prijave na program jer je stvarno nezaboravno iskustvo i dobar način da se izađe iz zone komfora.

Najviše mi se sviđa da provodim vreme sa porodicom, slušam njihove razne zabavne priče, i vežbam španski sa njima. Deca su zainteresovana da pričaju i vežbaju engleski sa mnom i svaki momenat proveden s njima je dragocen. Provodim vreme na plaži, sa porodicom i njihovim prijateljima.

Budućim kandidatima poručuje:

Budite sigurni oko odabira porodice zato što je to najvažnija stvar u celom procesu.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE