Jedinstvena životna prilika – kulturna razmena u Španiji

Jedinstvena životna prilika – kulturna razmena u Španiji

Jedinstvena životna prilika – kulturna razmena u Španiji

Iz predivnog Cadiza piše nam Nađa, naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom. Već nekoliko nedelja Nađa uživa u lepotama mesta Tarifa, a više o njenom uzbudljivom iskustvu pročitajte u nastavku.

Porodica me je divno ugostila, uvek me pitaju da li mi nešto treba. Divno se slažem sa njima, izlaze mi uvek u susret i pomažu mi da sa lakoćom naučim Španski jezik. Dečak koga čuvam ima 2 godine i preladak je. Idemo zajedno u šetnje ili se igramo. Tarifa je mesto u kome živim ova 3 meseca, ima prelepe dugačke plaže i kompaktan je gradić u kome sve ima. Ljudi su divni i samim tim sam upoznala dosta prijatelja sa kojima vežbam Španski. 

Svoje slobodno vreme provodim tako što idem na razne okolne plaže,obilazim druge gradove, šetam se i uveče izađem sa drugarima koje sam upoznala. Najviše mi se sviđa moja porodica koja je tu uvek uz mene i uvek se brinu da mi nešto ne zatreba. Isto tako divne ljude i prijatelje koje sam upoznala ovde sa kojima obilazim razna mesta i koji mi pomažu da naučim Španski jezik.

Budućim kandidatima poručuje:

Budućim kandidatima bih poručila da je iskustvo zaista predivno, da ostanu što je duže moguće, kako bi proživeli što više, jer je to jedinstvena životna prilika. Normalno je da se ponekad osećaju usmeljeno, u novoj i nepoznatoj sredini, ali da se trude da uhvate sve prilike koje im se nude i upoznaju razne ljude. I naravno da izaberu odgovarajuću porodicu koja će im olakšati svaki dan koji borave u stranoj državi.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti samo da klikneš PRIJAVI SE