Najbolji način da upoznate novu kulturu – kulturna razmena u Španiji

Najbolji način da upoznate novu kulturu – kulturna razmena u Španiji

Najbolji način da upoznate novu kulturu – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Andrea, piše nam iz Palme de Maljorke, u srcu Mediterana. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Veoma sam zadovoljna porodicom, prihvatili su me kao vlastitog člana porodice. Imamo jako dobru komunikaciju i bez problema se dogovaramo za sve. Ostrvo je predivno i ima mnogo toga da se posjeti. Vrijeme je takođe super za ovaj dio godine, tako da baš lijepo provodim dane.

U slobodno vrijeme, idem na časove salse, koje sam pronašla preko jedne organizacije ovdje u gradu. Idem i na izlete, treniram, učim španski. Trudim se da obiđem što više mjesta, jer zaista ima mnogo toga.

Najviše mi se sviđa to upoznavanje kulture na pravi način. Mnogo mi se sviđa kako ljudi funkcionišu, i generalno upoznavanje i druženje. Takođe, nisam imala očekivanja da ću se sjajno provesti u ovo doba godine, ali vrijeme je prelijepo i nema mnogo turista, tako da se sva mjesta mogu obići bez velike gužve.

Budućim kandidatima poručuje:

Budućim kandidatima bih poručila da se prijave za program, jer zaista boravkom ovdje na neki period, možete upoznati kulturu te zemlje na pravi način. Takođe, tokom prijave za program o svim detaljima pričajte sa porodicom i budite slobodni da ih pitate sve što vas zanima. Tako će i vaš boravak biti prijatniji i vi ćete biti mnogo više opušteni kada znate tačno gdje idete.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE