Izlazak iz zone komfora koji vredi – kulturna razmena u Španiji

Izlazak iz zone komfora koji vredi – kulturna razmena u Španiji

Izlazak iz zone komfora koji vredi – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Vanja, piše nam iz Korunje, gde se istorija odvija duž krševite galicijske obale, na severozapadu Španije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Prvi utisci su apsolutno predivni! Porodica je za poželeti. Osećam se kao ravnopravni član u svakom trenutku. Grad A Coruña ima posebnu dušu, a ljudi u njemu me oduševljavaju svaki dan sve više. Plaže koje se protežu u nedogled uz okean su nešto posebno, pogotovo za nas koji dolazimo iz gradova gde imamo samo reke.

Moje znanje španskog jezika se znatno poboljšalo uz svakodnevnu komunikaciju i nesebičnu pomoć porodice. Upoznajem njihovu kulturu na način koji mi se do sada nikada nije pružio. 

Slobodno vreme provodim šetajući po divnim plažama, upoznajem nove ljude, putujem, plešem bachatu, salsu i kizombu. Najviše mi se svidela mogućnost usavršavanja jezika i upoznavanja kulture.

Budućim kandidatima poručuje:

Preporučila bih ovaj program za sve one koji žele da izadju iz zone komfora, upoznaju nove kulture, ljude, nauče jezik i steknu iskustva na raznim poljima!

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE