Otkrijte tajne profesionalnih kladioničara – posebna ponuda

Otkrijte tajne profesionalnih kladioničara – posebna ponuda

Otkrijte tajne profesionalnih kladioničara – posebna ponuda

Da li ste spremni da kročite u svet sportskog klađenja sa samopouzdanjem i ostvarite profit koji ste oduvek želeli? Sportsko klađenje može biti mnogo više od puke zabave – to može biti vaša šansa da ostvarite konstantne dobitke. Naš ekskluzivni kurs je ključ koji će vam otkriti sve tajne uspešnih kladioničara i strategije koje su potrebne da postanete pravi majstor sportskog klađenja.

Šta vas očekuje:

  • Najnovije tehnike i alati u svetu sportskog klađenja: Naučićete najnovije tehnike i alate koji se koriste u svetu sportskog klađenja kako biste bili korak ispred konkurencije.
  • Praktična primena: Naš kurs je praktičan i omogućava vam da odmah primenite svoje novo stečeno znanje u praksi.

Kurs će promeniti vaš pristup klađenju, na sledeći način:

  • Savladaćete osnove i prevazićete nivo početnika: Bez obzira da li ste potpuni početnik ili već imate iskustva, naš kurs vam pruža čvrste osnove sportskog klađenja. Razumećete kako funkcionišu kvote, različite vrste opklada i kako kladionice posluju.
  • Matematika za profesionalce: Matematika je ključ uspeha u sportskom klađenju, a mi ćemo vam je predstaviti na najjednostavniji način. Naučićete kako da koristite matematiku da biste donosili profitabilne odluke i naučićete kako da je primenite kao pravi profesionalac. Izračunajte očekivane povrate i pravilno koristite kvote.
  • Strategije klađenja koje daju rezultate:Upoznaćete se sa analizom statističkih podataka i modeliranjem ishoda sportskih događaja. Saznaćete kako da analizirate statistiku, procenjujete verovatnoću ishoda i pronalazite vrednosne opklade koje će vam doneti pravi profit. Razvijte svoje strategije klađenja, uključujući vrednost klađenja i sisteme kao što je Kelly kriterijum i upravljajte svojim novcem kao pravi profesionalac.
  • Identifikujte vrednosne opklade: Ključ uspeha u klađenju je identifikacija vrednosnih opklada. Naučićete kako da otkrijete opklade gde kvote nisu u skladu sa stvarnom verovatnoćom ishoda.
  • Naučite da kontrolišite emocije: Emocionalna kontrola je ključna. Naučićete kako da izgradite disciplinu, izbegnete emotivno klađenje i prepoznate te loše navike koje vam oduzimaju dobitak.

Načini pohađanja kursa:

  • onlajn kurs putem naše platforme, Level Up Academy, omogućava vam fleksibilno učenje, bez vremenskih ograničenja, sa neograničenim pristupom materijalima 24/7.

Važne napomene!

Kurs pratite preko naše platforme onda kad vama odgovara, bez ograničenja, jer vam je kurs dostupan neograničeno 365 dana u godini. Kurs vam je dostupan trajno, bez vremenskog ograničenja, a možete ga pratiti putem računara, tableta ili mobilnog telefona – izbor je vaš. Pored toga svaku lekciju, kao i celi kurs možete da pogledate koliko god puta želite, kao i da se kasnije vratite na lekciju koju ste završili. Ukoliko tokom kursa imate neku nedoumicu ili pitanje na raspolaganju su vam mentori.

Iskoristite ovu posebnu ponudu i rezervišite mesto na vreme

2

Trenutno slobodnih mesta

198

Ukupno dostupno mesta

Posebna ponuda 

U okviru posebne ponude, iskoristite popust od 50% na kurs. Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim sportskim klađenjem i ostvarite pravi profit. 

Cena kursa sa trenutnim posebnim popustom od 50% je 29 evra, a regularna cena nakon popunjavanje mesta 58 evra

Rezervište mesto sada

Rezervišite mesto tako što ćete ispuniti onlajn formular u nastavku. Posle toga ćete dobiti na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili, kao i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla, kao i spam.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    Grad (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Broj mobilnog telefona (obavezno)

    Trenutni status (obavezno)

    Kako ste saznali za ovaj kurs (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)

    ISKORISTI POPUST OD 50%