Putovanje prema ostvarenju želja – kulturna razmena u Španiji

Putovanje prema ostvarenju želja – kulturna razmena u Španiji

Putovanje prema ostvarenju želja – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Tihana, piše nam iz Arrojomolinosa, manjeg mesta nadomak Madrida. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Rado ću s vama podijeliti svoje prve dojmove o programu, obitelji i gradu u kojem boravim! Od prvog dana obitelj me je prihvatila na prelijep način, samim mojim dolaskom tretirali su me kao novog člana obitelji. Jako cijenim naš odnos jer je pun razumijevanja i poštovanja te ću uvijek rado pričat o ovom iskustvu.

Sve mi se svidjelo – od obitelji do grada, jer je ipak ovo bila moja želja dugi niz godina. Obitelj me je upoznala s gradom u kojem boravim i stvarno su se posvetili meni i mojim željama – što bih htjela vidjet, pomoć prilikom odabira mojih aktivnosti i ostalo. 

Svoje slobodno vrijeme provodim odlaskom u teretanu, na satove engleskog jezika, čitanje knjiga i učenje španjolskog jezika. Isto tako, vikendom često s prijateljima organiziram druženje ili putovanje. Tokom dosadašnjeg sudjelovanja najviše mi se svidjelo kakav sam odnos izgradila s obitelji i što svaki dan donosi nove avanture pošto se nalazim u nepoznatom okruženju.

Budućim kandidatima poručuje:

Budućim kandidatima poručila bih da slušaju sebe – da ostvaruju svoje želje, a ne tuđe. Da obogate svoj život iskustvom koji ovaj program pruža. Ovaj program zajedno s predivnim timom ljudi, pruža vam priliku da ispunite svoju želju. Svojim odlaskom i sudjelovanjem steći ćete brojne benefite koji će vam mnogo značiti u daljnem životu – znanje jezika, poznavanje nove kulture, razvoj socijalnih odnosa, itd…

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE