Nepropustive avanture te čekaju – kulturna razmena u Španiji

Nepropustive avanture te čekaju – kulturna razmena u Španiji

Nepropustive avanture te čekaju – kulturna razmena u Španiji

Naš učesnik programa kulturne razmene sa Španijom, Nikola, piše nam iz Hihona, gradića okruženim Biskajskim zalivom. Više o njegovom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Prvi utisci su svi pozitivni. Program je vrlo zanimljiv, pomaže dosta ljudima da nauče nešto novo, upoznaju zemlju iz snova i žive u njoj. Grad u kome boravim, Hihon, je prelep i izlazi na okean. Veliki je grad, ima dosta dešavanja, hrana je jeftina i život generalno nije skup, ali još bolja stvar je da ne moram da trošim novac ni na šta, jer mi je sve obezbedjeno. Porodica je predobra, nemam ni jednu lošu stvar da kažem.

U slobodno vreme upoznajem ljude, putujem po susednim gradovima, istražujem grad u kome živim i treniram.

Najviše mi se svidelo to što su ljudi vrlo fini, širokih shvatanja, deluju srećno i zadovoljno u globalu. Takođe, imam dosta toga obezbeđeno – od predobrog i komfornog smeštaja, hrane, do pristupa treninzima i sadržajima u gradu plaćenih od strane porodice (što nije propisano uslovima programa, ali moja porodica je takva)..itd.

Budućim kandidatima poručuje:

Svim budućim kandidatijma bih preporučio da definitivno iskoriste ovu priliku jer će uživati, a i steći mnogo prilika da se usavršavaju u različitim poljima.  Naučiće sigurno dosta o sebi, kao i o drugoj kulturi i neće biti ništa teško, niti stresno.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE