Nezaboravno iskustvo – kulturna razmena u Italiji

Nezaboravno iskustvo – kulturna razmena u Italiji

Nezaboravno iskustvo – kulturna razmena u Italiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Italijom, Ljiljana, provela je mesec dana u mestu Kortina d'Ampeco, na severu Italije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Ovaj program je na mene ostavio odlične utiske, porodica je bila vrlo topla i prijatna, a i sam grad je bio predivan. Jako mi se dopalo mesto, malo i ušuškano.

Svo slobodno vrijeme sam provela uživajući na izletima sa porodicom i druženju sa djevojčicama. Uglavnom smo obilazili Italiju, kao i samu Kortinu, tako da smo dosta putovali i imala sam priliku da zaista, u pravom svjetlu upoznam Italiju!

Najviše mi se dopalo to što sam u mogućnosti da upoznam nove ljude, običaje i da probam mnogo ukusne hrane. Takođe, mnogo mi se dopada što sam se jako zbližila i sprijateljila sa djevojčicama i porodicom, što je moj boravak kod njih učinio jos prijatnijim, ljepšim i nezaboravnim.

Budućim kandidatima poručuje:

Program je odličan. Imate šansu da proputujete, da upoznate novu kulturu i ljude iz potpuno druge perspektive i da uživate u čarima drugih zemalja. Zaista se ne trebate plašiti, niti ustručavati, jer je ovo jedno predivno iskustvo.

Ukoliko i ti želiš u Italiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE