Pronalazak prijatelja za ceo život – kulturna razmena u Španiji

Pronalazak prijatelja za ceo život – kulturna razmena u Španiji

Pronalazak prijatelja za ceo život – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Jelica, piše nam iz Kabre, manjeg mesta nadomak Sevilje, gde je boravila 2 meseca. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Po samom dolasku u porodicu, bila sam prijatno iznenađena. Tu je bila cela porodica i prijatelji, puno hrane, pića i dobre energije. Bila sam u malom mestu u srcu Andaluzije, gde nije bilo turista, pa sam imala dovoljno prostora da upoznam špansku kulturu, kao i način života izvan turističkog dela življenja.

Vikendom sam putovala po Andaluziji, Bla Bla Car-om. U Kordobi sam se videla sa još jednom devojkom, koja je bila na istom programu u drugoj porodici. Posetila sam Malagu, Granadu, Marbelju i Sevilju. U Sevilji sam bila 3 dana, sa još tri devojke iz Srbije sa istog programa.

Porodica je veoma prijatna i gostoljubiva. Davali su sve od sebe da se sto lakše uklopim i da što kvalitetnije provodim vreme sa njima. Divno su me prihvatili i ostali smo u kontaktu i dan-danas. Kada budem ponovo dolazila u Španiju, sigurno ću ih posetiti…

Budućim kandidatima poručuje:

Sve buduće kandidate bih savetovala da, ako planiraju da što više obilaze državu koju su odabrali, nađu porodicu u nekom većem turističkom gradu, jer su poveznice iz manjih gradova jako loše. A dok su tamo, da se opuste i uživaju.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE