Priče s obala dalekih mora – kulturna razmena u Španiji

Priče s obala dalekih mora – kulturna razmena u Španiji

Priče s obala dalekih mora – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Aleksandra, boravi oko mesec dana u Palmi de Maljorci, najvećem gradu i luci na ostrvu Majorka. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Oduševljena sam i ovim programom, kao i ostrvom Majorka. Prelepo je uređeno ostrvo, izgleda kao iz bajke, fantastično je za uživanje i za fotografisanje.

U slobodno vreme, učim španski jezik na razne načine: kroz muziku, serije, stripove, Duolingo, kao i kroz svakodnevni razgovor. Obišla sam do sada oko 30 plaža na ostrvu, a dnevno prepešačim od 10 do 20 km. Bila sam do Portugalije da i nju istražim, a za par dana idem u obilazak Sevilje, Kordobe, Malage i Marbelje.

Upoznala sam preko 10 devojaka koje su takođe Au Pair na Majorci. Dolaze iz raznih zemalja, neke i sa drugih kontinenata. Jedan dečko je po drugi put ovde došao, koliko je oduševljen ovim mestom, pa i sa njim dodatno istražujem ostrvo. 

Porodica u kojoj sam je stvarno divna, oko svega se dogovaramo. Imam izuzetno mnogo slobodnog vremena, što mi je jako važno.

Budućim kandidatima poručuje:

Svim budućim kandidatima poručila bih da ne oklevaju, ovo može biti nezaboravno iskustvo. Definitivno vredi učestvovati u programu.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE