Savršena prilika za avanturu u stranoj zemlji

Savršena prilika za avanturu u stranoj zemlji

Savršena prilika za avanturu u stranoj zemlji

Nikolija nam je pisala o svom iskustvu na Palma de Mallorca, gde i trenutno provodi vreme sa svojom porodicom i prijateljima koje je stekla u toku programa. Zbog čega je ona izabrala baš ovaj program i šta svima koji razmišljate o istom poručuje, pročitajte u nastavku:

Program je od početka zvučao kao savršena prilika za jednu avanturu u stranoj zemlji tokom pauziranja godine nakon srednje škole. Oduvek sam gajila veliku ljubav prema Španskoj kulturi i poželela sam da postanem poput pravog stanovnika te zemlje, a ne samo njen turista. Želela sam da osetim kako je to biti član španske porodice i upravo sam to iskustvo i dobila. Porodica je puna ljubavi i pažnje, potraga za sličnostima i razlikama u svakodnevnom životu je dala na intezitetu i još većem osećaju bliskosti. Grad je apsolutni predstavnik španskog duha-ljudi, arhitektura, znamenitosti… Osećam se kao da je sve pravljeno po mom ukusu, čak sam krenula i da pravim listu stvari kojima sam oduševljena u ovom gradu.

Slobodno vreme mahom provodim na plaži i obilaženju drugih dragulja na samom ostrvu ( dolazim iz države koja nema svoje more tako da je predivno osetiti kako izgleda život na moru), obilazim muzeje, kafiće i upoznajem nove ljude…

Najviše mi se dopao duh španskih ljudi i kako sam se od samog starta osetila kao kod kuće. Već posle prvih par dana imala sam utisak kao da već ovde živim dva meseca (i duže), a ne da su oni tek ispred mene. Energija koja odiše ostrvom i divna mesta koja inspirišu i daju atmosferu pravog seta sa snimanja savršenog ,,coming of age” letnjeg filma. Dvanaestogodišnja ja je oduševljena mojim trenutnim životom i to mi je najvažnije. 🙂

Pored fotografija, ponesite sa sobom jednu svesku! Iako nemate naviku pisanja ili mislite da niste vešti u tome, ostavite makar jednu rečenicu ili reč koja vam je obeležila taj dan. Ostavite makar: ,,Danas mi je bilo prelepo!” kada se budete vratili na to, vratiće vam se i more osećanja koja ćete nadam se doživeti tokom ovog programa! Želim vam puno sreće u odabiru lokacije i porodice!

Prijave za leto naredne godine su već u toku prijavi se i ti   PRIJAVI SE