Ovo je predivna prilika i nadam se da će je svi iskoristiti.

Ovo je predivna prilika i nadam se da će je svi iskoristiti.

Ovo je predivna prilika i nadam se da će je svi iskoristiti.

Đurđa i Milica zajedno provode svoje vreme na razmeni u Palermu sad već nešto više od mesec dana. Upoznale su se upravo uz pomoć ovog programa, otputovale zajedno i sada su u porodicama koje žive jedna u blizini druge.

Iako je neko vreme insistirala na samom severu zemlje, Đurđa je ipak odlučila na kraju da posluša naš savet i ode na jgu. U nastavku nam prenosi svoje iskustvo: U Palermo ne možete a da se ne zaljubite. Grad pun kulture, znamenitosti, ali i uživanja za mlade ljude. Od hrane do kulture sve je idealno. Uživaćete u svim lepotama Sicilije. Obilazim uvek nova mesta. Provodim vreme sa prijateljima, upoznajem nove ljude, pa tako i usavršavam jezik. Atmosfera na Siciliji je predivna. Uživam dok isprobavam nova jela i dok obilazim ostale gradove Sicilije. Najlepše plaže i najlepše znamenitosti su smešteni baš ovde, na jugu Italije. Ovo je predivna prilika, i nadam se da ce je svi iskoristiti. Život u Italiji je san snova, i iskustva koja steknete su prelepa.

I Milica svoju priču prenosi sa podjednakim uzbuđenjem: Ovo je predivna prilika, i nadam se da će je svi iskoristiti. Život u Italiji je san snova, i iskustva koja steknete su prelepa. Svoje slobodno vreme provodim u istraživanju grada u kojem se nalazim kao i u istraživanju okolnih mesta koja su takođe veoma posećena turistički. S obzirom da se nalazim na moru, često odem i do plaže. Pošto sam slobodna svaki dan do 3 uvek prošetam gradom, svratim u svoju omiljenu pekaricu i kupim nesto sto još nisam probala, budući da u Palermu imate toliko toga što kod nas na Balkanu nema. U toku učešća u programu mi se najviše svidela sloboda koju imam. Zaista nemate osećaj da vi ovde nešto radite, vreme koje provedete sa detetom prođe veoma brzo i bude vam zanimljivo, nakon par sati ste slobodni da idete gde želite, da radite šta hoćete. Program je zaista fenomenalan ukoliko želite da upoznate državu na najlepši način.

Prijavite se za ovaj program ukoliko zelite da provedete kvalitetno vreme na željenoj destinaciji. Velika je prednost biti u porodici koja želi da vam pokaže i dočara sve što se ovde može videti i naći. Nećete se osećati toliko usamljeno, vreme će vam brzo proći, a i naučićete da se snalazite sami i da volite da provodite vreme sami sa sobom.

Ukoliko i ti želiš da proputuješ prelepom Italijom, preostaje ti da klikneš   Оvde