Filmsko i uzbudljivo iskustvo u Barsi

Filmsko i uzbudljivo iskustvo u Barsi

Filmsko i uzbudljivo iskustvo u Barsi

Nađa, naša učesnica razmene je tokom programa živela filmski život u Barseloni. Žašto filmski? Zato što je previše dobro zvučalo sve na početku da bi bilo istinito, objasnila je Nađa. Otkrila nam je još da je slučajno naišla na našu organizaciju i program kulturnih razmena i da je imala veliku želju da se oproba u programu. Stoga je  otputovala  u Barselonu i uverila se zapravo da je sve tako filmski.

,,Život u filmu! Ni jedna zamerka, vreme za odmor, uživanje, isprobavanje  nove hrane, slušanje novog jezika, razgledanje grada konstantno. Nikad  srećnija nisam bila, ovaj program je stvarno odličan. Od samog početka prijave, kroz čitav proces imala sam koordinatorku koja je uvek bila voljna da mi pojasni moje nedoumice, od samog početka do dolaska u Španiju bile smo u kontaktu. Svaki vid podrške mnogo znači. ”

 

Porodica ju je dočekala oberučke i kako navodi prezadovoljna je odabirom porodice i njihovim odnosom. Nađa ističe da se ne može napraviti promašaj kada je u pitanju izbor porodice, 

,, Bilo koja porodica da vas izabere biće vam sjajno iskustvo. Ko ume naći će više uživanja u ovome od samog posla. Mene je dočekala predivna porodica, čuvam jednu devojčicu od 10 godina. Prezadovoljna sam našim odnosom, vrlo opušteno, transparentno, prihvatili su me kao svog člana porodice. Putuju često, samim tim ja uvek idem sa njima. ”

Nađa je tokom 2 meseca boravka u Barseloni obišla sve njene znamenitosti ujedno i druge gradove, S’Agaro, Formenteru, Ibizu, probala preukusnu hranu, upoznala nove ljude sa kojima danas održava kontakt.

,, Svi do jednog su me oduševili. Energija je neopisiva, to jednostavno mora da se oseti. Naučila sam tooooliko toga, mislim da ću se vratiti kući kao druga osoba. I najlepše od svega, kad god se budem turistički vraćala u Španiju znam da ću imati dobrodošlicu od svih ljudi koje sam upoznala. Predivan narod, muzika, plaže, restorani, zelenilo, smeh na sve strane… Od srca preporučujem! ”

Ako i ti želiš da proputuješ prelepom Španijom,  napravi prvi korak a to je da klikneš ovde  Prijavi se