Živeti u Barsi je umetnost, isprobajte !

Živeti u Barsi je umetnost, isprobajte !

Živeti u Barsi je umetnost, isprobajte !

Tijana je svoje iskustvo na kulturnoj razmeni opisala u tri reči – “lijepo, novo i nezaboravno”. U Barseloni je tokom razmene u trajanju od 3 meseca stekla životno iskustvo i ostvarila divna i dugotrajna prijateljstva. 

,, Moj dolazak u Španiju je prošao dobro. Porodica je jako dobra, druželjubiva, prijatna, lijepo organizovana. Dočekali su me raširenih ruku! Barselona je predivan grad prepun različitog sadržaja, koji jedva čekam da upoznam. Porodica sa kojom živim u Barseloni me je u svoj dom primila širom raširenih ruku. Zajedno učimo jedni druge više o našim kulturama, koje zapravo i nisu toliko različite, odlično se razumijemo i funkcionišemo zajedno, pa se od prvog dana osjećam kao jednak član porodicе.”

Tijana slobodno vreme nakon obaveza utvrđenih programom provodi maksimalno van a u Barseloni je kaže bezbroj načina i mogućnosti. Tijani se lokalni mediteranski način života dopada što je ujedno veoma olakšalo njeno uklapanje u porodicu u kojoj boravi.

,,Barselona  mi pruža šansu da slobodno vreme iskoristim na najbolji mogući način. Osim odlaska na plažu i druženja sa novim prijateljima ali i obilaska manjih mjesta u okolini, slobodno vrijeme koristim za obilazak grada, muzeja, kulturnih spomenika i slično. A uzevši u obzir da je Barselona grad pun sadržaja upoznavanje istorije, kulture i jezika jednog naroda za mene nikad nije bilo pristupa. hahah”

Tijana je umetnik i pored svakodnevnih aktivnosti trudi se da uključi u dnevni red i svoje hobije kao što su čitanje, joga, plivanje, ali i časovi baleta. Svoje vreme provedeno na učešću u programu vezuje samo za pozitivne stvari.

,,Prijavite se, odputujte i doživite promenu. Učešćem u ovakvom programu  obogatite svoj život prelepim iskustvima. Doživećete jedno lepo, novo i nezaboravno iskustvo, na vama je samo da uz veliku želju  napravite prvi korak prema tome!”

Ako i vi želite da proputujete prelepom Španijom, napravite prvi korak   Prijavi se