Prednosti online nastave

Prednosti online nastave

Prednosti online nastave

  1. Učionica je gdje god imaš internet.

Nastavu možeš slušati iz udobnosti svog doma. Nema potrebe za korištenjem javnog prevoza, kretanja ranije kako biste izbjegli gužve, bukvalno ste za minut spojeni u vašu online učionicu. Ali nemojte se previše opustiti i zaboraviti na vaš sat.

  1. Nema geografskih ograničenja.

Možeš živjeti bilo gdje na zemaljskoj kugli i učiti s nama, sve što ti je potrebno – pristup internetu. Pošalješ prijavu i u najkraćem mogućem roku krećeš učiti ono što želiš.

  1. Upoznavanje sa novim aplikacijama.

Osim što ćete naučiti ono za što ste upisali kurs, naučićete koristiti i određene aplikacije. Predavač koristi razne aplikacije i razne medije kako bi učeniku što lakše objasnio određene segmente nastave, što daje priliku učeniku da se upozna sa istim.

  1. Materijali su sistematizovani i uvijek dostupni.

Kako bismo olakšali proces online učenja, trudimo se sve sistematizovano postavljati na jedno mjesto. Vjerojatno tokom nastavnog procesa dobijete hrpe papira koje zagubite ili nekada propustite nastavu – ovako imate sve na jednom mjestu i dostupni su vam u svakom trenutku.

  1. Raj za introverte.

Ukoliko ne volite da su oči nepoznatih ljudi uprte u vas i ako vam je potrebna tišina i koncentracija za učenje – onda je online nastava prava stvar za vas. Vjerujemo da ćete se iz udobnosti vašeg doma lakše koncentrisati i svakako udobnije osjećati.