Život na španjolskom ranču

Život na španjolskom ranču

Život na španjolskom ranču

Karolina nam prenosi svoje utiske sa kulturne razmjene u Španiji. U nastavku pročitajte njenu priču: 

” Za program kulturne razmjene saznala sam slučajno listajući društvene mreže. Odmah sam znala odgovor na pitanje želite li provesti ljeto u Španjolskoj. Budući da sam oduvijek htjela naučiti španjolski jezik, ovo je bila jedinstvena prilika za to. Iako je korona virus poremetio mnoge planove svima nama, nisam htjela odustati od odlaska. Centar mi je pomogao sa svim informacijama i podrškom da sigurno stignem u Španjolsku. Tu me je dočekala divna obitelj s kojom se od prvog susreta osjećam sigurno i opušteno.

Budući da sam u Extremaduri, poljoprivrednoj regiji, živim na ranču. Samim time upoznajem autentičnu Španjolsku kroz druženje sa lokalcima i kušanje njihove hrane. Brinem se o curici od šest godina, učim je engleski spontano i kroz igru. Sati s njom prođu brzo, a popodne i vikendima sam slobodna za uživanje na bazenu ili istraživanje okolnih mjesta.

Obitelj me je uključila u sve svoje aktivnosti i druženja tako da sam već upoznala mnogo novih ljudi s kojima vježbam pričati na španjolskom. Ostatak svog vremena ovdje iskoristit ću na putovanja pa već sada planiram odlazak u veće gradove poput Seville i Madrida. Ukratko, prihvaćanje ovog izazova bila je najbolja odluka u mom životu. Zato već sada planiram svoj sljedeći dolazak u zemlju u koju sam se zaljubila.” – poručuje nam Karolina 

U toku su rezervacije mesta za učešće u programu za jesen i zimu 2020. kao i proleće i leto 2021. godine. Prijave su otvorene do popunjavanja dostupnih mesta.
Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG, a ukoliko želite da posetite neku od 11 zemalja tokom 2020/21 SAZNAJTE VIŠE