Učite francuski u Francuskoj

Učite francuski u Francuskoj

Učite francuski u Francuskoj

Da li ste i vi ljubitelj francuskog, jezika diplomatije i ljubavi? Ukoliko jeste, imamo odličnu vijest za vas, jer za vas donosimo nekoliko načina kako možete učiti francuski u Francuskoj. Pored kulturne razmjene sa Francuskom, na kojoj možete da učestvujete od 9 do 12 mjeseci i usavršavate jezik, sada možete da se prijavite i na kurseve francuskog. Pokrajine u kojima možete da boravite tokom kulturne razmjene možete da pogledate ovdje, a ukoliko ste zainteresovani samo za kurs francuskog, možete da ga pohađate u:

  • Parizu
  • Monpeljeu
  • Ili Lionu.

Kurs opšteg francuskog jezika

Kurs opšteg francuskog, odnosno kurs na kojem učite fraze i snalaženje u situacijama iz svakodnevnog života, možete pohađati od 15 do 30 sati sedmično, a broj sedmica koji želite boraviti u školi birate sami. Takođe možete pohađati kurseve od A1 do C2 nivoa.

Kurs poslovnog francuskog jezika

Ukoliko vam je poznavanje francuskog potrebno iz poslovnih ili diplomatskih razloga, a imate već neko predznanje, onda su za vas kursevi poslovnog francuskog. Da biste pohađali ove kurseve potrebno je da imate bar A2 poznavanje francuskog jezika, a na sedmičnom nivou slušate 20 časova od po 45 minuta. Broj sedmica koje možete boraviti u programu se kreće od 1 do 48 sedmica.

Teacher Training Program

Profesori francuskog jezika ili oni koji to tek treba da postanu imaju priliku da pohađaju kurseve kreirane posebno za njih. Kursevi su usmjereni na metode podučavanja francuskog jezika, a potrebno je da imate bar B2 nivo poznavanja kako biste učestvovali. Ovi kursevi su otvoreni za prijave od juna do septembra te traju jednu do dvije sedmice. Nastava je intenzivana te slušate 34 sata predavanja na sedmičnom nivou.

Pripremna nastava za polaganje međunarodno priznatih ispita iz francuskog jezika

Ako ste odlučili da se pripremate za TCF, TCF TP, TCF ANF, DILF, DELF, DALF, ili A Level ispit možete to da učinite i u okruženju gdje ćete biti izloženi francuskom na dnevnom nivou. Ovi tipovi časova su uglavnom polu-individualni, što znači da pohađate djelimično časove u grupi, a djelimično imate individualne konsultacije gdje biste se fokusirali na problematične oblasti. Kursevi su za nivoe od A2 do C2 u zavisnosti od testa za koji se spremate.

Smještaj

U Francuskoj imate priliku da boravite u host porodici, opremljenom stanu, hotelu ili hostelu za mlade.

Za više informacija o kursevima i mogućnostima molimo vas ispunite formular u nastavku.

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Mjesto stanovanja (grad, država) (obavezno)

    Zanimanje (obavezno)

    Jezik (obavezno)

    Nivo poznavanja (obavezno)
    A1A2B1B2C1

    Vaša poruka (nije obavezno)