Upustite se u nezaboravnu avanturu – kulturna razmena u Španiji

Upustite se u nezaboravnu avanturu – kulturna razmena u Španiji

Upustite se u nezaboravnu avanturu – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Maša, javlja nam se iz mesta Son Serra de Marina na Majorci, gde će boraviti tri meseca. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Živim sa dečakom i njegovom majkom u mirnom naselju, gde svaka kuća ima svoj bazen i prelepo šetalište do plaze. Deset minuta od nas, nalazi se turističko mesto Can Picafort, gde provodim dosta svog vremena. Dečaka tamo vozim na tenis, fudbal i karate. Nedelju dana se družim sa njim, a sledeću nedelju on provodi sa svojim tatom, tako da sam ja slobodna da istražujem ostrvo.

Slobodnog vremena imam mnogo više nego što sam očekivala. Uglavnom uveče izlazim, a preko dana šetam pored mora ili se kupam. Obilazim celo ostrvo, a u Palma de Majorku se najčešće vraćam. Ovde sam išla na jahanje po plaži, slikam pored mora, vozim bajs, gledam najlepše zalaske sunca. Jedva čekam da vidim sve plaže, koje su mi preporučili ljudi odavde. Ovde svakodnevno upoznajem nove ljude, jer se nalazim u turističkom mestu. Dodatno, porodica kod koje sam poseduje koktel bar, u kome provodim dosta vremena.

Budućim kandidatima poručuje:

Program je jedinstvena prilika kako za upoznavanje novih gradova i ljudi, tako i upoznavanje sebe, jer pruža nova iskustva koja se pamte za ceo život. Ne treba da se plaše, nego da uskoče u avanturu što pre!

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE