Doživite Španiju na jedinstven način – kulturna razmena u Španiji

Doživite Španiju na jedinstven način – kulturna razmena u Španiji

Doživite Španiju na jedinstven način – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Jovana, javlja nam se iz prelepe Sevilje, gde boravi već mesec dana. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Sve mi se jako svidelo! Porodica je divna, uvek su tu da mi pomognu i upoznaju me sa španskom kulturom i običajima. Sevilja je grad koji je definitivno vredan posete, ima posebnu energiju. Ljudi su jako prijateljski nastrojeni i veoma lako možete steći prijatelje. Dugo sam imala želju da posetim Španiju, a sa ovim programom sam imala priliku da živim tamo i upoznam je drugim očima.

U slobodno vreme pohađam časove španskog jezika, u školi gde su svi učenici takođe Au Pair učesnici. Ovo je interesantan način da upoznate nove ljude iz različitih krajeva sveta i delite vaša iskustva međusobno. Takođe, svakog vikenda imamo mini putovanja u obližnje gradove i države, što je super način da proputujete. Sve mi je se dopalo na sovj način, tako da ne bih mogla izdvojiti jednu konkretnu stvar.

Budućim kandidatima poručuje:

Svim budućim kandidatima savetujem da ne razmišljaju mnogo, nego da se prijave i dožive Španiju na skroz drugi način, neće se pokajati. Španija ima izuzetno dosta lepog da ponudi.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE