Svaki dan donosi nešto novo i zanimljivo – kulturna razmena u Španiji

Svaki dan donosi nešto novo i zanimljivo – kulturna razmena u Španiji

Svaki dan donosi nešto novo i zanimljivo – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Sandra, piše nam iz Kordobe, u srcu Andaluzije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Provela sam 3 meseca u Kordobi, gradu na jugu Španije. Upoznala sam kulturu ove države i način njihovog života. Jako mi se svidela zemlja, kao i njihovi običaji. Probala sam tradicionalnu i tipičnu špansku hranu, od kojih su neka postala moja nova omiljena jela.

Porodica kod koje sam boravila je divna, veoma su dragi i gostoprimljivi. Uvek su tu za svaku pomoć i za sve postignemo lak dogovor. Bilo je zadovoljstvo provoditi svaki dan sa decom i porodicom, jer sam svaki dan imala priliku da naučim nešto novo i usavršim svoj španski jezik.

Takođe, stekla sam dosta novih prijateljstava. Svaki slobodan trenutak koristila sam za obilaske, putovanja po obližnjim gradovima u Španiji i za druženje sa ostalim Au Pair devojkama. Mogućnost upoznavanja kulture i načina života ljudi u Španiji je nešto što čini ovaj program posebnim.

Budućim kandidatima poručuje:

Svim kandidatima bih preporučila da uživaju u svakom trenutku, da putuju što više i da se druže. Najbitnije od svega je, da se prepuste ovom jedinstvenom iskustvu, jer svaki dan donosi nešto novo i zanimljivo.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE