Moskva, grad koji će se useliti u vaša srca

Moskva, grad koji će se useliti u vaša srca

Moskva, grad koji će se useliti u vaša srca

Za vrijeme nastave ruskog jezika Kenan je ostvario najbolje rezultate i samim dobio priliku  da provede mjesec dana u ruskoj prestonici. Svoje utiske iz glavnog grada nam prenosi u nastavku.

Boravak na Institutu Puškin započeo je novu epohu u mom životu, epoha kojoj kraj zasigurno nije blizu. Ljubav prema ruskom jeziku i kulturi dostigao je svoj vrhunac u periodu od trideset dana. Treći Rim, gdje svaka ulica priča svoju priču , grad koji će u srcima probuditi različita osjećanja. Mjesec dana je bez sumnje nedovoljno da bi se okusio život Rusije u potpunosti , međutim sasvim dovoljno da svakome pruži po nešto. 

Nastava na institutu se odvijala intenzivno, a gradivo se primjenjivalo samo nekoliko sati poslije na ulicama grada. Stručan kadar entuzijastičnih ljudi koji vas na zanimljiv način uče jeziku, će vam sigurno olakšati spremnje i primjenu gradiva. Moskva, grad koji će svoj dio usaditi u vaša srca.

Ukoliko je i tvoja želja da osjetiš duh Rusije i upoznaš njihovu kulturu, na pravom si mjestu. Prijave za kurs ruskog jezika su u toku u Banjaluci, Beogradu i Sarajevu. Čekamo te.