SmartTech Marketers

SmartTech Marketers

SmartTech Marketers

Naš mladi tim stručnjaka iz digitalne industrije prepoznaje sve veću potrebu za afirmacijom i unapređenjem procesa digitalnog marketinga i korišćenja AI alata. Stoga smo pokrenuli Centar za digitalni marketing “SmartTech Marketers”.

Naš glavni cilj je da putem digitalnog marketinga učinimo svet boljim, zanimljivijim i olakšamo svakodnevni život. Naša aktivnosti obuhvataju različite inicijative koje ćemo vam detaljnije predstaviti.

SmartTech Marketers pruža mogućnosti za edukaciju i unapređenje poslovanja, sa posebnim naglaskom na mlade, preduzetnike i celokupnu privredu. Takođe, omogućavamo sticanje neophodnih veština za uspešnu promenu karijere i ulazak u svet digitalnog marketinga.

SmartTech Marketers deluje kroz tri specijalizovane oblasti:

SmartTech Marketers Academy – Organizujemo radionice, kurseve i seminare koje vode stručnjaci iz domaćih i inostranih oblasti digitalnog marketinga. Kroz ove aktivnosti, svi zainteresovani, posebno mladi, mogu unaprediti svoje veštine i znanja iz digitalnog marketinga. Ovo će im omogućiti da se upoznaju sa svetskim trendovima i steknu neophodne veštine za uspešnu karijeru u digitalnom marketingu.

SmartTech Marketers Innovations – Fokusiramo se na digitalne inovacije u oblasti digitalnog marketinga, zahvaljujući izvanrednim mladim stručnjacima iz našeg regiona i sveta. Ova oblast podstiče rad na inovacijama koje unapređuju digitalni marketing.

SmartTech Marketers Talents – Okupljamo talentovane mlade ljude iz sveta digitala na jednom mestu. Ovi talenti se izdvajaju svojim izvanrednim postignućima u oblasti digitalnog marketinga. Takođe, ova platforma pruža mogućnost svima koji žele da budu deo ove mreže da se povežu i upoznaju nove ljude širom sveta.

Verujemo da zajedno, uz sve navedeno, možemo učiniti svet boljim, zanimljivijim i olakšati svakodnevni život.