Razmena u Americi – zaista vrijedi pokušati

Razmena u Americi – zaista vrijedi pokušati

Razmena u Americi – zaista vrijedi pokušati

Naša učesnica programa kulturne razmene sa SAD-om, Monika, javila nam sa Long Islanda, gde boravi već pet meseci. Pročitajte više o njenom iskustvu u nastavku.

Nikad ranje nijesam bila na Long Islandu, preljepo je, grad je jako dobro povezan i preko telefona lako može sve da se organizuje tako da u slobodno vrijeme obilazim grad i družim se i sa drugim kandidatima na programu.

Porodica me je zaista prihvatila kao jednog od njih, vidi se da im je stalo do mene, imamo lijepu komunikaciju i oko svega se dogovaramo, unaprijed napravimo raspored. Za djecu sam se posebno vezala, kao i oni za mene. Imala sam dvije nedjelje odmora kada sam se vratila u Crnu Goru da vidim moje, i baš im je teško palo što moramo da se razdvojimo.

Trenutno nam je plan da idemo na zimsko putovanje svi zajedno, iznajmili su kućicu na snijegu, to nam je prvo zajedničko putovanje, tako da se baš radujem tome.

Kandidatima bih poručila da je najbitnije u kakvoj su porodici, da sa njima imaju dobru komunikaciju, mislim da onda svaki kandidat može proći lijepo i zaista vrijedi pokušati.

Ukoliko i ti želiš u SAD, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE