Dva i po meseca na nestvarnim plažama Majorke

Dva i po meseca na nestvarnim plažama Majorke

Dva i po meseca na nestvarnim plažama Majorke

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Aleksandra, je provela dva i po meseca u Algaidi, seocetu na Majorci. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Mislim da je program fenomenalan za mlade ljude koji su spremni da izađu iz zone komfora i obogate svoja životna iskustva. Algaida je malo mesto, ali pošto mi je porodica u kojoj sam boravila obezbedila automobil, imala sam priliku da obilazim celo ostrvo. Dva meseca sam provela na raznolikim plažama, koje su ovde zaista nestvarne. Ostatak vremena sam posećivala znamenitosti koje nudi ostrvo i bila čak i do Barselone, kako su letovi jako pristupačni, a vikendi uglavnom slobodni. 

Iako je Aleksandra imala određene izazove, uspešno ih je prebrodila, i to je nije sprečilo da uživa u čarima Majorke, štaviše, vratila se sa mnogo lepih uspomena i utisaka o programu razmene.

Program je odlično koncipiran i koordinatori su uvek dostupni i spremni da pomognu. Kod programa mi se naročito dopalo to što mi je pružio mogućnost da izađem iz zone komfora, da se razvijam kao ličnost, kao i da boravim na ovako divnom mestu. 

Budućim kandidatima bih poručila da se svakako prijave za program, da ostanu što je duže moguće, kako bi proživeli što više, jer je to jedinstvena životna prilika. Normalno je da se ponekad osećaju usmeljeno, u novoj i nepoznatoj sredini, ali da se trude da uhvate sve prilike koje im se nude i upoznaju razne ljude.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE