Er Srbija od 9. decembra 2022. direktno leti za Kinu

Er Srbija od 9. decembra 2022. direktno leti za Kinu

Er Srbija od 9. decembra 2022. direktno leti za Kinu

Od 9. decembra 2022. godine se ponovo direktno leti do Кine, uvođenjem leta između Beograda i Tjenđina, četvrtog najvećeg grada u Кini.

Usled trenutnih ograničenja zbog kovida, letovi između dva grada obavljaće se jednom nedeljno i to od Beograda do Tjenđina petkom, dok će se povratni letovi od najveće luke u severnom delu Кine do srpske prestonice obavljati nedeljom, saopštila je ranije “Er Srbija”.

Letovi između Beograda i Tjenđina obavljaće se avionima “erbas A330” iz dugolinijske flote “Er Srbije”, a prosečno trajanje leta je 10 časova od Beograda do Tjenđina i 12 časova od Tjenđina do Beograda.

Avio-karte za putovanja između Beograda i Tjenđina već su u prodaji i mogu se kupiti po ceni počev od 649 evra za kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

Posetite Kinu uz naše programe

Upoznaj Kinu – program kulturne razmene 

Upoznaćete kinesku kulturu i naučićete kineski jezik boraveći u Kini 3, 6, 9 ili 12 meseci uz  besplatan smeštaj i hranu u kineskoj porodici, džeparac, besplatan kurs mandarinskog i refundaciju putnih troškova po završetku programa. Saznajte više o programu klikom OVDE Utiske učesnika programa pogledajte OVDE

English Teaching – živite i radite u Kini

Završili ste fakultet, govorite engleski i želite da živite i radite u Kini uz odlične uslove? Ako ispunjavate navedene uslove, ovo je program za vas. Saznajte više o programu klikom OVDE Utiske učesnika programa pogledajte OVDE