Heres de la Frontera – gradovi sa manje turista su lepši za šetnju i uživanje

Heres de la Frontera – gradovi sa manje turista su lepši za šetnju i uživanje

Heres de la Frontera – gradovi sa manje turista su lepši za šetnju i uživanje

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Ruška, boravila je tri meseca u gradu Heres de la Frontera, koji se nalazi u provinciji Kadis, koja pripada autonomnoj pokrajini Andaluziji, koja se nalazi na jugu Španije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.  

O prvim utiscima nakon dolaska, Ruška je rekla: Grad je lep zato što nije turistički grad, pa se moze mirno šetati i uživati u njemu. Rekla je da je porodica jako prijatna i da su se veoma lepo poklopili i zbližili.

Kada ima slobodnog vremena, Ruška se trudila da putuje i da obilazi nova mesta, posebno neke druge gradove. Španija je zemlja bogata kulturom i tradicijom, tako da u koje god mesto da odete, nećete pogrešiti.

Ruška smatra da je odlazak na razmenu bila odlična prilika da poradi na svojim veštinama španskog jezika, budući da jedan od najboljih i najefikasnijih načina da naučite jezik zapravo i jeste boravak u državi gde se taj jezik izvorno govori. 

Savet koji je imala za kandidate koji žele da se prijave za kulturnu razmenu sa Španijom jeste da bi se uvek trebalo dogovarati sa porodicom oko rasporeda, kako bi se što bolje organizovali. Cilj programa je i da se zbližite sa porodicom ali i da što više putujete i upoznajete nova mesta i kulturu, te je dobra organizacija vremena osnova svega.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE