Jávea – slatko letnje mesto blizu Valensije

Jávea – slatko letnje mesto blizu Valensije

Jávea – slatko letnje mesto blizu Valensije

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Marija, boravila je dva meseca u Jávea, mesta na obali blizu Valensije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.  

Porodica je zaista divna, prihvatili su me kao člana porodice i veoma sam se vezala za njih. Mnogo sam ih zavolela za kratko vreme. Sa roditeljima sam se super slagala i volela sam da provodim vreme u razgovorima sa njima. Porodica u kojoj sam bila ima dve devojčice i njih stvarno obožavam. Obožavale smo da provodimo vreme zajedno i osećala sam se kao da sam sa njima mnogo duže. Devojčice su toliko pametne, dobre i pune ljubavi.

Javea je veoma slatko letnje mesto blizu Valensije i veoma mi se svidelo. Bilo je baš onako kako sam zamišljala. Imala sam auto pa sam slobodno vreme većinom koristila kako bih obilazila plaže, stari grad i znamenitosti.

Najviše mi se svidelo to što sam upoznala špansku kulturu i videla kako je to živeti u Španiji, takođe zaista sam uživala ovde sa porodicom i drago mi je što sam upoznala ove ljude i imala priliku da živim sa njima.

Ako razmišljate o programu, prijavite se! Meni je ovo bilo predivno iskustvo koje ću po mnogo čemu pamtiti do kraja života. Izašla sam iz svoje zone komfora i to je bila najbolja odluka koju sam mogla da donesem, jer sada shvatam da mogu sve!

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE