Toplo leto u Andaluziji

Toplo leto u Andaluziji

Toplo leto u Andaluziji

Dora nam se javlja iz Kordobe i prenosi nam svoje utiske. U nastavku pročitajte njenu poruku svim budućim učesnicima:
 
“Pozdrav!

Trenutno sam na kulturnoj razmjeni u Španjolskoj, uglavnom u Cordobi, ali obzirom na to da moja porodica voli putovati, kao i ja, i posjećivati obitelj, provodimo vrijeme i u drugim dijelovima Španjolske: Sevilla, Cadiz i okolica te Ciudad Real i okolica. Španjolci su generalno vrlo otvoreni i prijateljski nastrojeni, a takva je i moja porodica i svi članovi njihove šire obitelji. Jako mi je lijepo s njima, prihvatili su i mene kao člana obitelji i baš uživamo.                                                                                                                
Dijete koje učim engleski ima 5 godina i jako je slatka i brzo sve upija. Uglavnom čitamo priče, pišemo, crtamo, gledamo crtiće… ništa teško. Imam dosta slobodnog vremena, a što se tiče troškova, gotovo ih i nema jer se sa džeparcem u konačnici sve pokrije te dođe i do plusa, a hrana i smještaj su osigurani od strane porodice. Konkretno, ja imam vlastitu sobu i vlastitu kupaonicu.
 
O Centru za afirmaciju i razvoj imam samo riječi hvale. Točno je sve kako je navedeno kod prijave, uvijek su dostupni, pristupačni i sigurni. Iako na početku zvuči predobro da bi bilo istinito, stvarno je tako. Svima koji imaju imalo dvojbe ići ili ne, preporučujem da idu jer sigurno neće požaliti.”
 
U toku su rezervacije mesta za učešće u programu za jesen i zimu 2020. kao i proleće i leto 2021. godine. Prijave su otvorene do popunjavanja dostupnih mesta.
Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG, a ukoliko želite da posetite neku od 11 zemalja tokom 2020/21 Saznajte više