Situacija u Kini je pod kontrolom – utisci naših kandidata

Situacija u Kini je pod kontrolom – utisci naših kandidata

Situacija u Kini je pod kontrolom – utisci naših kandidata

Kineske vlasti su 29. marta objavile vest da je epidemija koronavirusa stavljena pod kontrolu. Na našu veliku radost, od učesnika programa English Teaching u Kini smo takođe dobili pozitivne vesti o trenutnoj situaciji. A kako su vreme provodili dok su bili u izolaciji, pročitajte iz Damjaninog iskustva:

“Vratila sam se u Tianjin na kraju januara. U izolaciji sam već 2 meseca. Radim od kuće i generalno se zanimam stvarima koje me interesuju. Naučila sam, iz nepoznatog razloga, Morzeovu azbuku i trenutno učim da kodiram u Pajtonu 🙂 Situacija je trenutno pod kontrolom. Već neko vreme nemamo nove potvrđene slučajeve zaraženih ljudi. Karantin i dalje traje, ali ponajviše stoga što se ljudi plaše novog talasa koji bi nastao ukoliko bi svi odjednom počeli ponovo da izlazimo iz kuće i okupljamo se. Kafići i restorani se polako otvaraju doduše, mada i dalje ne idemo na posao što nije problem, jer, kao što rekoh, radimo od kuće.”

Ukoliko biste i Vi voleli iskoristiti priliku da živite i radite u i jednoj od narazvijenijih zemalja 21. veka, u toku su prijave za početak nove školske godine koja počinje u septembru Saznaj više