Kulturna razmena sa Austrijom u doba koronavirusa

Kulturna razmena sa Austrijom u doba koronavirusa

Kulturna razmena sa Austrijom u doba koronavirusa

Mnogi naši kandidati su se našli u programu kulturne razmene upravo u doba koronavirusa. Mnogi od njih su otišli mnogo pre nego što je pandemija proglašena, a mi se svakodnevno trudimo da upravo od njih saznamo kakva je situacija i da li vlada panika u zemlji u kojoj se oni nalaze.

Katarina, koja boravi u Austriji na programu kulturne razmene, nam je poslala njena iskustva. Pročitajte ih u nastavku:

Nakon situacije u Beču, porodica kod koje sam na programu je odlučila da odemo u Altmunster, kako bi zbog dece bili na svežem vazduhu, gde imamo ogromno dvorište tako da ne ugrožavamo ničiju bezbednost. Panike nema, lepo se slažemo, tako da je osećaj kao da smo otišli u prirodu na odmor.”

Najbitnije nam je da su svi kandidati bezbedni, na sigurnom i zdravi. Oni konstantno pronalaze načine da iz ove situacije izvuku ono najbolje i znamo da će im kulturna razmena, uprkos svemu, biti jedno nezaboravno iskustvo.

Ako i ti želiš da učestvuješ u programu kulturne razmene sa Austrijom, prijavi se i počni da planiraš svoju avanturu. Prema poslednjim informacijama polasci će se odvijati od maja meseca, a više detalja pročitajte na našem sajtu Saznaj više