Kulturna razmena sa SAD u doba koronavirusa

Kulturna razmena sa SAD u doba koronavirusa

Kulturna razmena sa SAD u doba koronavirusa

Centar za afirmaciju i razvoj realizuje programe kulturnih razmena sa čak 11 zemalja, stoga su se neki od naših kandidata zadesili u nekoj od država za vreme epidemije koronavirusa. Kako nam je važno da zajedno sa njima pratimo situaciju u stalnom smo kontaktu kako bismo se uverili da su sigurni, zdravi i bezbedni.

Sa drugog kraja sveta nam se javio Aleksa, učesnik programa kulturne razmene sa SAD. Kakvi su njegovi utisci sa programa, uprkos epidemiji koronavirusa, možete pročitati u nastavku:

Prvih mesec dana programa je zaista turbulentno i uzbudljivo vreme. Potpuno novo okruženje i kultura čini čak i najobičnije stvari poput odlaska u prodavnicu avanturom. Džordžija je prelepa zemlja čiji krajolik dosta podseća na Srbiju, iako je na drugom kraju sveta. Porodica me je odlično prihvatila od samog početka i zaista čine sve da moj boravak ovde bude sve ono što se od ovakvog programa očekuje.”

Programi kulturnih razmena se realizuju tokom čitave godine. Zato se na vreme prijavite i rezervišite svoje mesto za naredni period.

Ukoliko je program kulturne razmene sa SAD tvoja želja Saznaj više