Internship in China – živite i radite u Kini

Internship in China – živite i radite u Kini

Internship in China – živite i radite u Kini

Uskoro završavate fakultet, a još uvek nemate predstavu gde biste počeli tražiti posao? Ukoliko Vam plaćena praksa u Kini zvuči kao zanimljiva ideja, na pravom ste mestu.

Kina danas važi za jednu od najperspektivnijih zemalja sveta koja mladim i obrazovanim ljudima pruža sjajne uslove za rad i profesionalni razvoj. Razlog tome je činjenica da se u poslednjih nekoliko decenija jako mnogo ulaže u obrazovanje dece, pa škole nastoje da regrutuju kvalitetan i stručan kadar koji će kroz rad sa najmlađima postići sjajne rezultate i kvalitetno ih spremiti za više nivoe obrazovanja.

Usled toga kreiran je program Internship in China namenjen isključivo mladim ljudima koji su tek završili fakultet i koji žele da svoju profesionalnu karijeru započnu radeći u nekom od kineskih škola ili vrtića.

Najčešće postavljana pitanja kandidata možete da pogledate OVDE  

Važne napomene 

Projekat realizujemo u saradnji sa agencijama iz Kine i upravo zbog toga on je usklađen sa važećim zakonima Narodne Republike Kine, a to znači da svi naši kandidati dobijaju radnu – Z – vizu potrebnu za rad u Kini.

Ukoliko Vam bilo ko kaže da možete da učestvujete u ovom programu bez radne – Z – vize imajte na umu da je to protivzakonito i na taj način rizikujete da budete novčano kažnjeni i deportovani iz Kine.

Prijave za 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Broj mesta je ograničen, trenutno je dostupno samo 9 mesta. Oni koji se prijave ranije imaju prednost pri zakazivanju intervjua sa poslodavcem, bilo tokom ove ili naredne godine.

Uslovi za aplikaciju su:

 • završen fakultet jezičkog smera, osnovne ili master studije
 • dobro znanje engleskog jezika – minimum B2 nivo
 • razvijene komunikacijske veštine i volite rad sa djecom
 • motivisana ste osoba koja je spremna da živi i radi u Kini
 • trajanje programa je godinu dana

VAŽNO: Kandidati moraju početi raditi u Kini najkasnije u roku od 3 meseca od datuma dobijanja diplome. Svi zainteresovani kandidati moraju da se prijave na program na završnoj godini studija da bi se priprema za odlazak na program mogla obaviti blagovremeno.

Beneficije za kandidate su:

 • doček na aerodromu
 • besplatan smeštaj
 • početna plata od 9 000 (oko 1 250$) do 12 000 juana (oko 1 900$) mesečno, u zavisnosti od profila kandidata
 • zdravstveno osiguranje
 • obezbeđena radna – Z viza
 • refundacija putnih troškova, po završetku programa od 12 meseci
 • kontinuirana podrška u Kini 24/7

Program se odvija u šest koraka:

Važna napomena

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular u nastavku. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla.

  Ime i prezime (obavezno)

  Godište (obavezno)

  E-mail (obavezno)

  Kontakt telefon (obavezno)

  Skype nalog (nije obavezno)

  Država (obavezno)

  Grad (obavezno)

  Struka (obavezno)

  Nivo znanja engleskog jezika (obavezno)

  A2B1B2C1

  Status (obavezno)

  profesor engleskogostali

  Predavačko iskustvo (obavezno)

  dane

  Vaša poruka (nije obavezno)