Radionica: Priprema za javni nastup

Radionica: Priprema za javni nastup

Radionica: Priprema za javni nastup

Čeka Vas bitna poslovna prezentacija ili nastup, ali upravo kada treba da započnete, kreće klecanje koljena, drhtanje glasa, lupanje srca? Pitate se šta da radite sa rukama i govorite li dovoljno glasno i razgovjetno? Ako je tako, ne brinite, jer pripadate velikom dijelu populacije, kojem je najveći strah upravo – strah od javnog nastupa.

Antička izreka ipak kaže da se govornikom postaje, a ne rađa. U današnjem vremenu ubrzane komunikacije i sve veće potrebe za umrežavanjem, nije potrebno naglašavati koliko je vještina javnog nastupa i govora presudna za profesionalni razvoj. Svjesni toga, u Centru za pravnu edukaciju donosimo Vam još jednu radionicu, na kojoj ćete imati priliku da savladate osnovne tehnike uspješnog javnog nastupa!

Radionicu vodi Milica Ristić, diplomirani pravnik i član Centra za pravnu edukaciju.

Prijavite se na edukaciju koja će se održati u srijedu 24.04.2019. godine, sa početkom u 18:00 č u prostorijama Centra za afirmaciju i razvoj.

Edukacija je besplatna i broj mjesta ograničen, a po završetku iste svim učesnicima će biti uručeni certifikati. Prijave su otvorene do 23.04. ili do popune mjesta.

Trajanje edukacije je 1 sat i 30 minuta.

Da biste se prijavili popunite formular u nastavku. Vidimo se!

    Ime i prezime (obavezno)

    Godište (obavezno)

    E-mail (obavezno)

    Kontakt telefon (obavezno)

    Grad (obavezno)

    Naziv događaja na koji se prijavljujem (obavezno)

    Zanimanje (obavezno)

    Vaša poruka (nije obavezno)