O centru za italijanski jezik i kulturu „Centro italiano“

O centru za italijanski jezik i kulturu „Centro italiano“

O centru za italijanski jezik i kulturu „Centro italiano“

Centar za italijanski jezik i kulturu je nastao kao rezultat projekta „Centro italiano” koji realizuju mladi profesori italijanskog jezika i studenti koji vole italijanski jezik i kulturu. Cilj ovoga projekta je da se na jednom mjestu objedine sve potrebne informacije i resursi koji su potrebni da bi se uspješno naučio italijanski jezik, posjetila Italija, provelo određeno vrijeme tokom studija na praksi, te uspješno prešao cijeli put potreban za odlazak na usavršavanje ili školovanje u Italiji.

Pomenuti projekat realizujemo u saradnji sa diplomatskim predstavništvima u BiH, Univerzitetom u Banjoj Luci te sa većim brojem studentskih i omladinskih organizacija.

Ekipa Centra za italijanski jezik „Centro italiano” omogućiće Vam da na jednom mjestu:

  • pohađate kurs italijanskog jezika uz najsavremenije metode učenja i stručne predavače, uz poseban popust za početnike – za više info kliknite  OVDJE
  • provedite 3 mjeseca u Italiji uz beplatan smještaj, hranu i džeparac u okviru programa – Andiamo in Italia – za više info kliknite  OVDJE
  • provedete 2-3 mjeseca u Italiji u programu kulturne razmjene za srednjoškolce – za više info kliknite  OVDJE
  • usavršite italijanski jezik u Italiji – za više info kliknite  OVDJE
  • saznate sve o mogućnostima studiranja u Italiji uz program – Studiraj u inostranstvu – za više info kliknite  OVDJE

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu je naš kontakt telefon +387 66 467 322, a možete nam pisati i na mejl [email protected].

Ostalo je samo da izaberete jedan od programa koje nudi Centar za italijanski jezik i kulturu i prijavite se.