Usluge – GlobTEx

Usluge – GlobTEx

Usluge – GlobTEx

Prevođenje

Nudimo usluge prevođenja svih vrsta tekstova. Oblasti u kojima smo se usavršavali su: pravo, ekonomija, marketing, medicina, arhitektura i građevina, te turizam i ugostiteljstvo. Prevode radimo u saradnji sa mladim stručnjacima iz ovih oblasti.

Lektorisanje i obrada teksta

Ukoliko imate rad za objavu ili govor koji trebate održati, naš tim stručnjaka lektoriše i obrađuje tekstove i nudi savjete kako da ubuduće pripremite vaš tekst još uspješnije. Takođe vam pomažemo u vezi sa pisanjem, lekturom i obradom biografije i motivacionih pisama za upis na studije u inostranstvu ili za prijavu na novo radno mjesto.

Transkripcija audio i video materijala

Imate audio i video materijal koji vam je potreban u pisanom obliku? Obratite se našem timu i pripremićemo Vaš tekst u obliku koji Vam je potreban i prevesti ga na neki od evropskih jezika.

Lokalizacija i optimizacija internet sajtova

Unaprijedite Vašu internet stranicu i prevedite je na nekoliko jezika. Uz to preduhitrite konkurenciju i prilagodite stranicu kulturi na čiji jezik prevodite stranicu i optimizacijom iste za online pretraživače čime ćete olakšati pretragu.