Prevodilački centar GlobTEx

Prevodilački centar GlobTEx

Prevodilački centar GlobTEx

Prevodilački centar GlobTEx čini odabrana grupa mladih profesionalaca, profesora jezika i zvaničnih sudskih tumača čiji je glavni cilj da Vam pomognu da unaprijedite Vaše poslovanje i proširite polje Vašeg djelovanja. Nudimo usluge prevođenja, lektorisanja i obrade teksta, savjetovanja, transkripcije audio i video materijala kao i lokalizacije i optimizacije internet stranica.

Specijalizovali smo se za prevođenje sa i na engleski, ruski i njemački jezik i blisko sarađujemo sa mladim stručnjacima iz oblasti prava, ekonomije, marketinga, medicine, građevine i arhitekture. Osim stručnih i tehničkih prevoda, bavimo se i prevodima iz oblasti turizma i ugostiteljstva te Vam pomažemo da uskladite Vaše menije i ponude sa željama gostiju koji dolaze iz raznih dijelova svijeta. Na ovaj način dajete gostima mogućnost da osjete mirise i okuse Vaših specijaliteta prije nego ih probaju!

Pored toga, prevodimo internet stranice i prilagođavamo ih Vašim potrebama i potrebama tržišta na kojem želite da plasirate svoje proizvode.

Pomažemo Vam pri izradi Vašeg portfolia koji vam je potreban u potrazi za radnim mjestom, studijskim programom, ili pri aplikaciji za vizu.

Tu su još i usluge transkripcije audio i video materijala za sva mala i velika preduzeća koja već sarađuju sa stranim kompanijama ili tek žele da se plasiraju na strano tržište. Ukoliko imate odličnu reklamu, a ne možete da pronađete način kako da doprete do novih investitora ili partnera, zajedno sa nama i našim timom možete veoma lako prevazići ovu prepreku jer ćemo učiniti sve da Vaš materijal približimo svijetu.

Da bismo osigurali efikasnost u najkraćem mogućem roku, sve Vaše upite za ponude možete slati putem narudžbenice i mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 24 sata. Mi Vam štedimo vrijeme, a samim tim i novac jer se sve naše usluge odvijaju putem interneta i do njih možete doći nakon samo nekoliko klikova mišem. Budite i Vi dio globalne zajednice uz GlobTEx!