English Teaching – živite i radite u Kini

English Teaching – živite i radite u Kini

English Teaching – živite i radite u Kini

Ukoliko želite da živite i radite Kini ovo je prilika koju je teško propustiti.

Poznata kao najmnogoljudnija zemlja sveta, Kina je takođe i jedna od najmoćnijih i najnaprednijih ekonomija sveta. Već mnogo godina u nazad u Kini je evidentan porast svesti da je potrebno da deca od malih nogu savladaju engleski jezik.

Ovakva situacija dovela je do velike potražnje za profesorima engleskog jezika i ostalim visokoobrazovanim osobama sa visokim nivoom znanja engleskog jezika. Upravo osobe takvog profila mogu da učestvuju u programu – English Teaching China. 

Utiske učesnika programa možete pogledati  OVDE Najčešće postavljana pitanja kandidata možete da pogledate OVDE  

Važne napomene 

Projekat realizujemo u saradnji sa agencijama iz Kine i upravo zbog toga on je usklađen sa važećim zakonima Narodne Republike Kine, a to znači da svi naši kandidati dobijaju radnu – Z – vizu pre odlaska u Kinu.

Ukoliko Vam bilo ko kaže da možete da učestvujete u ovom programu bez radne – Z – vize imajte na umu da je to protivzakonito i na taj način rizikujete da budete novčano kažnjeni i deportovani iz Kine.

Prijave za 2019. i 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Broj mesta je ograničen, trenutno je dostupno samo 9 mesta. Oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Kinu na program, bilo tokom ove ili naredne godine.

3

Trenutno slobodnih mesta

9

Ukupno dostupno mesta

Uslovi za aplikaciju su:

  • uzrast između 22 i 40 godina
  • dobro znanje engleskog jezika – minimum B2 nivo
  • visoka stručna sprema (završen fakultet)
  • razvijene komunikacijske vještine i volite rad sa djecom
  • motivisana ste osoba koja je spremna da živi i radi u Kini
  • trajanje programa je godinu dana

Poželjno ali nije obavezno:

  • posedovanje TEFL certifikata
  • radno iskustvo kao predavač

Beneficije za kandidate su:

  • doček na aerodromu
  • besplatan smeštaj
  • početna plata od 9 000 (oko 1 250$) do 12 000 juana (oko 1 900$) mesečno, u zavisnosti od profila kandidata
  • zdravstveno osiguranje
  • obezbeđena radna – Z – viza
  • refundacija putnih troškova, po završetku programa od 12 meseci
  • kontinuirana podrška u Kini 24/7

Program se odvija u šest koraka:

Važna napomena

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular u nastavku. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla.

Ime i prezime (obavezno)

Godište (obavezno)

E-mail (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Skype nalog (nije obavezno)

Država (obavezno)

Grad (obavezno)

Struka (obavezno)

Nivo znanja engleskog jezika (obavezno)
A2B1B2C1

Status (obavezno)
profesor engleskogostali

Predavačko iskustvo (obavezno)
dane

Vaša poruka (nije obavezno)