Nezaboravno životno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Nezaboravno životno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Nezaboravno životno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Iva, javlja nam se iz predivne Galicije, gde Atlantski okean ljubi severozapadne obale Španije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Porodica me je jako lepo prihvatila. Devojčice su me odmah od prvog susreta grlile i od samog početka se lepo slažemo. Sve rešavamo dogovorom, što je jako bitno. Grad u kom boravim, A Coruña, mi se veoma sviđa. Leži na samom okeanu, pa su mi plaže, kao i centar grada jako blizu.

U slobodno vreme uglavnom se šetam gradom ili pored obale, po dosta dugačkoj pešačkoj stazi, sa prelepim pogledom na neverovatno prostranstvo, gde je delom okean, delom priroda. Takođe upoznajem nove ljude, vozim bicikl, koji mi je porodica obezbedila, idem u šoping, itd.

Najviše mi se dopalo to što su me ljudi prelepo prihvatili. Svaka mlađa osoba koja je prijatelj, poznanik ili rođak od porodice je htela da me upozna, pokaže mi grad ili da izađe sa mnom. Narod je sličnog mentaliteta kao i mi, pa sam se vrlo brzo uklopila u društvo. Takođe, odnos sa porodicom je jako lep i mislim da je to najbitnije na ovom programu. Grad, sama kultura i razni specijaliteti me svakodnevno oduševljavaju!

Budućim kandidatima poručuje:

Ovo će mi biti definitivno nezaboravno životno iskustvo, svi moji utisci su samo pozitivni! Ne samo što ćete da vežbate nove veštine sa decom i ljudima koji će vam u svakodnevnom životu jako značiti, nego ćete iskusiti lokalan život u jednom mestu. A to ćete retko kada moći da doživite kada putujete turistički!

Zato vam iz sveg srca savetujem da ako barem malo razmišljate o prijavi, obavezno to uradite, bez ikakve sumnje! Ja sam veoma zahvalna što sam to učinila, ovo je jedinstvena prilika! Takođe, organizacija je veoma profesionalna, uvek su na raspolaganju za sve što vam je potrebno oko prijave i dalje pomoći u programu. Za svaku pohvalu su!

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE