Najbolje stvari se dešavaju van zone komfora – kulturna razmena u Americi

Najbolje stvari se dešavaju van zone komfora – kulturna razmena u Americi

Najbolje stvari se dešavaju van zone komfora – kulturna razmena u Americi

Naša učesnica programa kulturne razmene sa SAD-om, Nevena, javlja nam se iz Hajatsvila, predgrađa Vašingtona, gde boravi već skoro mesec dana. Čitajte više o njenom iskustvu u nastavku.

Učešće na programu kulturne razmene zaista predstavlja veliku promenu i posebno iskustvo! Kroz boravak u stranoj zemlji došla sam do spoznaje novog načina života, jer se susrećem sa drugačijom kulturom, navikama i upoznajem nove ljude.

Živim u urbanijoj sredini, na samoj granici sa glavnim gradom Amerike. Posebnu čar predstavlja mogućnost da u porodici ponekad govorim srpski jezik i da uspevamo da se sporazumevamo, pored engleskog, koji se svakodnevno koristi.

Svoje slobodno vreme uglavnom provodim istražujući Vašington, odnosno sve znamenitosti ovog divnog grada! Obilazak pregršt besplatnih muzeja, trgova, ali naravno i zanimljivih mesta za druženje sa novim prijateljima. Vikend je rezervisan uglavnom za američki branč!

Veoma sam zadovoljna podrškom agencije tokom boravka u stranoj zemlji. Na taj način, kada god dođe do nedoumica, imam kome da se obratim za savet ili pitanje.

Budućim kandidatima poručuje:

Ukoliko volite promene ili želite da izađete iz zone komfora, ovim programom to definitivno možete ostvariti!

Ukoliko i ti želiš u SAD, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE