Jedno od najlepših životnih iskustava – kulturna razmena u Španiji

Jedno od najlepših životnih iskustava – kulturna razmena u Španiji

Jedno od najlepših životnih iskustava – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Tamara, provela je 2 meseca u Madridu. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku. 

Moji prvi utisci su bili veoma pozitivni. Porodica me je lepo dočekala, bili su veoma prijatni i potrudili su se da imam sve što mi je potrebno. Svi članovi porodice su divni, a nakon što se deca naviknu na vas ne puštaju vas nigde. ☺️ Imala sam priliku da se upoznam sa jednim od najlepših evropskih gradova, što mi je i bila jedna od najvećih želja. Madrid me je oduševio svojom kulturom i mnogim turističkim destinacijama.

Svoje slobodno vreme volim da provodim u obilasku grada, upoznavanju mnogih zanimljivosti i turističkih destinacija, a Madrid je grad koji ima mnogo toga da ponudi. Kao student španskog jezika, uživala sam u prilici da radim na njegovom poboljšanju, takođe sam oduševljena njihovom bogatom kulturom.

Budućim kandidatima poručuje:

Preporučila bih ovaj program svima. Ovo je idealna prilika da upoznate nove kulture, obiđete neku državu upoznavajući se takođe sa njenim jezikom i kulturom, što će vam zasigurno biti jedno od najlepših životnih iskustava.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE