Sjajna prilika za nove avanture – kulturna razmena u Španiji

Sjajna prilika za nove avanture – kulturna razmena u Španiji

Sjajna prilika za nove avanture – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Anika, piše nam iz Viveira, u srcu Galicije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Trenutno se nalazim u sjevernom dijelu Španije, i ovo je jedno od mojih najljepših putovanja. Ljeto sam predivno provela, upoznala mnogo divnih ljudi, drugara i obišla mnogo novih mjesta. Ova razmjena je sjajna za ljude koji vole nova iskustva.

Najviše mi se dopao njihov jezik, prijateljsko ophođenje, sva nova mjesta koja sam vidjela…

Porodica me je sjajno prihvatila i za ova 2 mjeseca, nismo imali nikakvih problema. Imaju vaspitano dijete i takođe sa njim nisam imala problema. Svo provedeno vrijeme u Španiji sam provela uživajući i nista drugo. Preporučujem svima koji su željni putovanja i novih avantura. Sjajno iskustvo za cijeli zivot.

Budućim kandidatima poručuje:

Želim da dam par savjeta budućim učesnicima. Prvi je da pažljivo birate porodicu kod koje idete, jer se zna desiti da ne budete zadovoljni kada se sretnete uzivo, a to je posljedica nedovoljne komunikacije. Dakle, slobodno pitajte porodicu sve što vas zanima, i nećete imati problema, kao što nisam imala ni ja. 😊

I ukoliko volite da upoznajete nove ljude, prijatelje, vidite nova mjesta, budete samostalni, ovo je program za vas! Ali, ukoliko ne možete duže vrijeme da budete bez porodice, prijatelja (što je slučaj u ovom programu), onda ne.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE