Jedinstveno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Jedinstveno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Jedinstveno iskustvo – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Aleksandra, piše nam iz Pamplone, gde boravi mesec dana. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Program je zaista sjajan za ljude koji žele da obogate svoje životno iskustvo. Prvi utisci o porodici su odlični, vrlo brzo smo se uklopili i navikli jedni na druge. Puni su razumevanja i ophode se prema meni kao prema članu porodice.

Pamplona je jedan jedinstveni grad u koji sam se zaljubila istog momenta kad sam stigla. Grad nije mnogo velik i svuda se stigne relativno brzo. Mislim da je većini ovaj grad poznat zbog praznika San Fermín i čuvene trke bikova. Nažalost sam ovaj praznik propustila ove godine, ali smatram da će biti prilike da se ponovo vratim i doživim i to iskustvo. 

U svoje slobodno vreme, trudim se da obilazim znamenitosti grada, putujem u obližnje gradove, probam tradicionalnu hranu i piće. Najviše volim da provodim svoje slobodno vreme na plaži u predivnom gradu na severu Španije, San Sebastijan, koji je samo sat vremena udaljen. 

Najviše mi se svidelo to što sam uz ovaj program imala prilike da usavršim svoje znanje španskog jezika, živim u španskoj porodici i upoznam se sa njihovim načinom života. Takođe, imala sam priliku da posetim i Francusku, kao i da se okupam u okeanu na njenim divnim plažama.

Budućim kandidatima poručuje:

Ovaj program je jedno jedinstveno iskustvo, koje će vam pomoći da bolje upoznate sebe i izađete iz zone komfora.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE