Idealna prilika da upoznate nove kulture – kulturna razmena u Španiji

Idealna prilika da upoznate nove kulture – kulturna razmena u Španiji

Idealna prilika da upoznate nove kulture – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Milica, piše nam iz Altafulle, grada nadomak Tarragone. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Program je ispunio sva moja očekivanja, porodica ima troje dece i iako je malo haotično, brzo sam se navikla i sada funkcionišemo jako dobro. Grad u kojem boravim se zove Altafulla, iako mali, jako je dobro povezan sa ostatkom Španije, te do Barselone stižem za oko sat vremena vozom.

Tokom nedelje volim da šetam i istražujem mesto gde trenutno boravim, Altafullu, često provodim dane i na plaži. Vikendom sam slobodna, pa to vreme koristim da obiđem okolne gradove. Mesta koja sam do sada posetila su: Barselona, L’Ametlla de Mar, Tarragona, Reus, Lleida, a planiram ih još nekoliko. Ovo je moje prvo solo putovanje i sa sobom nosim samo pozitivna iskustva.

Mogućnost da upoznam kulturu i doživim Španiju na potpuno drugačiji način, a ne samo kao turista. Činjenica da ste sami u stranoj zemlji i da uživate 101% i da Vam se dešavaju samo lepe stvari je zaista nestvarna.

Budućim kandidatima poručuje:

Da ne razmišljaju. Ovo je idealna prilika da upoznate kulturu zemlje koju ste oduvek želeli da posetite. Verujte da je mnogo drugačije nego kada odete negde kao turista. Ja sam bila u Španiji pre programa turistički i to se ne može ni porediti sa ovim iskustvom sada.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE