Španski život iz prve ruke – kulturna razmena u Španiji

Španski život iz prve ruke – kulturna razmena u Španiji

Španski život iz prve ruke – kulturna razmena u Španiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Španijom, Anđela, boravi mesec i po dana u mestu Zahara de los Atunes, na samom jugu Španije. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.

Pvi utisci su bili očaravajući. Porodica je predivna, znala sam da dolazim u nasmejanu i srećnu okolinu, ali ovo je nadmašilo moja očekivanja. Imamo osećaj kao da se znamo ceo zivot i sigurna sam da će se ovo prijateljstvo i nastaviti. Gradić je prelep, na Atlantskom okeanu, pun palmi i muzike za ples! Mislim da to govori dovoljno.

Imam rutinu da slobodno vreme u toku dana iskoristim da idem na trening i plazu, ostale aktivnosti su promenljive, ali sve spadaju u istraživanje mesta i španske kulture. Slobodne dane sam provela uvek putujući, obišla sam Sevilju, Barcelonu, Vejer i planiram Madrid za sam kraj boravka.

Najviše mi se dopada vreme koje imam u izobilju da upoznam što bolje Španiju i naučim jos više o kulturi ove zemlje.

Budućim kandidatima poručuje:

Poručila bih svim budućim kandidatima da je ovo jedno od najznačajnijih iskustava koje mogu da steknu u 20-im godinama. Takođe, da ako vole putovanja i da upoznaju druge kulture i tradicije, se ovakva prilika ne propušta.

Ukoliko i ti želiš u Španiju, preostaje ti da klikneš PRIJAVI SE