Doživeti italijanski način života – kulturna razmena u Italiji

Doživeti italijanski način života – kulturna razmena u Italiji

Doživeti italijanski način života – kulturna razmena u Italiji

Naša učesnica programa kulturne razmene sa Italijom, Anja, provela je dva meseca u Torinu. Više o njenom iskustvu pročitajte u nastavku.  

Moje iskustvo je jednom rečju bilo savršeno. Porodica u kojoj sam odsela prihvatila me je kao člana porodice i malo je reći da su prema meni bili divni. Bila sam uključena u sve aktivnosti, putovanja i zanimacije sa porodicom i stvarno sam se osećala kao peti član porodice. Svaki dan mi je bio ispunjen različitim aktivnostima. Apsolutno sve sa porodicom je bilo po dogovoru, cak i vise od toga, sva moja ocekivanja bila su prevazidjena. Porodica se trudila u svakom smislu da mi iskustvo bude sto lepše, i da sto više upoznam Italiju u svakom smislu te reči.

Torino je prepun znamenitosti, muzeja, izložbi, parkova i mesta za zabavu. Svaki slobodan trenutak sam provodila obilazeći grad zajedno sa društvom iz celog sveta koje sam upoznala tamo. Isprobala sam sve tipično italijansko, obišla puno predivnih gradova i u pravom smislu reči doživela italijanski način života.

Sigurna sam da mi je jedna od najboljih životnih odluka bila prijava na ovaj program i izlazak iz moje zone komfora jer sam zahvaljujući ovom programu, ne samo uživala i upoznala Italiju, već i stekla nove prijatelje, kao i drugu porodicu koju obožavam.

Budućim kandidatima poručuje:

Po meni je ovo jedna od najboljih stvari koja mi se desila, svakome bih preporučila da se oproba u ovome i uživa koliko sam i ja!

Ukoliko i ti želiš u Italiju, preostaje ti da klikneš    PRIJAVI SE